Hak Fresh Logo
image cutoff

Een groenteboost voor uw broodjes

Groenten en belegde broodjes zijn een gouden combinatie. Wij denken graag met u mee over manieren om uw broodconcept nog meer waarde te geven én lekkerder te maken met onze groenten ingrediënten. Of u deze nu warm serveert als tosti, koud als wrap of belegd broodje of als hamburger.

Ideale snit

Afhankelijk van uw toepassing en formaat brood, snijden wij onze groenten op een manier die het beste uitkomt op uw broodje en in uw proces. Ook hebben wij speciale groenten die uitermate geschikt zijn voor beleg op brood zoals tomaten die het brood niet zacht maken en hebben wij slimme alternatieven voor ijsbergsla die lang lekker blijft.

image cutoff
image cutoff

Ideale snit

Afhankelijk van uw toepassing en formaat brood, snijden wij onze groenten op een manier die het beste uitkomt op uw broodje en in uw proces. Ook hebben wij speciale groenten die uitermate geschikt zijn voor beleg op brood zoals tomaten die het brood niet zacht maken en hebben wij slimme alternatieven voor ijsbergsla die lang lekker blijft.

Groenteverrijkingen

Naast snijden kunnen we groenten ook voor u verder verrijken. Blancheren voor een optimale bite en toepassing of roosteren en grillen voor een smaakboost of barbecue gevoel. Wist u dat consumenten een broodje met gegrilde groente tot wel 15% hoger waarderen in kwaliteit en waarde? Wij kunnen ook op receptuur combinatiemixen voor u maken zodat u op locatie minder waste heeft en sneller kunt beleggen.

image cutoff
image cutoff

Groenteverrijkingen

Naast snijden kunnen we groenten ook voor u verder verrijken. Blancheren voor een optimale bite en toepassing of roosteren en grillen voor een smaakboost of barbecue gevoel. Wist u dat consumenten een broodje met gegrilde groente tot wel 15% hoger waarderen in kwaliteit en waarde? Wij kunnen ook op receptuur combinatiemixen voor u maken zodat u op locatie minder waste heeft en sneller kunt beleggen.

Wilt u meer weten over de sandwich boosters van HAK Fresh? Neem dan Contact met ons op.