HAK Fresh is het versbedrijf van HAK. Het is onze missie om consumenten zowel thuis als buitenshuis te helpen op een makkelijke manier meer groente en peulvruchten te eten. Op elk moment en bij elk gerecht. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van uw gasten en klanten maar ook voor u als foodservice professional of als retailer.'

Groenten voegen waarde toe aan uw assortiment, ze maken uw gerechten voller en rijker, zowel in uiterlijk, smaak, voedingswaarde als in marge.

Wij zijn goed in:

  • Het lekker en gemakkelijk maken van groenten
  • Verrijkende oplossingen met groenten voor al uw gerechten
  • Uitgebreide ervaring in het verrijken van salades, pizza’s, belegde broodjes en het creëren van ready to (h)eat consumentenoplossingen. lees hier voor meer informatie over onze solutions.
  • Onze conceptontwikkelaars beschikken over culinaire creativiteit om onderscheidende en smakelijke groente oplossingen voor u te ontwikkelen.
  • Wij weten wie u gast of klant is middels onderzoek en inzichten van de (foodservice) markt zodat wij optimaal met u mee kunnen denken
  • Wij kunnen een THT tot 10 dagen halen vanaf levering op uw locatie zonder toevoeging van conserveringsmiddelen.

Vanzelfsprekend doen wij alles met in achtneming van de hoogste kwaliteitseisen die u van HAK mag verwachten op onze high risk/high care productielocatie in Den Bosch. Met onze eigen logistiek kunt u daarnaast rekenen op ons: wij zijn er op tijd en met alles wat u besteld heeft.

Benieuwd hoe we uw gerechten kunnen boosten met groenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

image cutoff

Kwaliteit

Bij HAK staat kwaliteit bovenaan bij alles wat we doen. “HAK-waardige kwaliteit” is het fundament van ons bedrijf. Ook in vers, bij HAK Fresh, is dit vanzelfsprekend . Onze productiefaciliteit is FSSC22.000 gecertificeerd. Om kwaliteit te garanderen hebben we een high risk/high care zone. Listeria preventie staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Uw groentewensen zijn dus in veilige handen bij HAK Fresh.

Lees verder