Hak Fresh Logo

HAK Fresh is het versbedrijf van HAK. Het is onze missie om consumenten zowel thuis als buitenshuis te helpen op een makkelijke manier meer groenten en peulvruchten te eten. Op elk moment en bij elk gerecht. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van uw gasten en klanten maar ook voor u als foodservice professional of als retailer.'

Groenten voegen waarde toe aan uw assortiment, ze maken uw gerechten voller en rijker, zowel in uiterlijk, smaak, voedingswaarde als in marge.

Wij onderscheiden ons door:

  • Het lekker en gemakkelijk maken van groenten consumptie
  • Verrijkende oplossingen met groenten voor al uw gerechten
  • Uitgebreide ervaring in het verrijken van salades, pizza’s, belegde broodjes en het creëren van ready to (h)eat consumentenoplossingen. lees hier voor meer informatie over onze solutions.
  • Onze conceptontwikkelaars die beschikken over de culinaire creativiteit om onderscheidende en smakelijke groente oplossingen voor u te ontwikkelen.
  • Kennis over uw klant of gast door middel van onderzoek en inzichten van de (foodservice) markt zodat wij optimaal met u mee kunnen denken
  • Het halen van een THT tot 10 dagen halen vanaf levering op uw locatie zonder toevoeging van conserveringsmiddelen.

Vanzelfsprekend doen wij alles met in achtneming van de hoogste kwaliteitseisen die u van HAK mag verwachten op onze high risk/high care productielocatie in Den Bosch. Met onze eigen logistiek kunt u daarnaast rekenen op ons: wij zijn er op tijd en met alles wat u besteld heeft.

Benieuwd hoe we uw gerechten kunnen boosten met groenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!